• Bel: 06 34343494
  • E-mail: info@lasereen.nl
  • Openingsuren: 08:00-18:30

Dé Massagesalon van Bergen op Zoom

Heerlijk ontspannen

Tegen de pijn

WAAROM LA SEREEN?

Antwoord op deze vraag krijgen wij dagelijks terug van onze gasten. Bij ons staat de aandacht voor u, uw lichaam en uw eventuele wensen en behoeften centraal. Soms hebben mensen een fysieke klacht zoals vastzittende spieren, spanning of stress. Wij besteden daar zoveel aandacht aan als nodig is en doen er alles aan om deze klachten te verminderen of verhelpen.

ONZE MASSEUSE

Mijn naam is Chintana en ik ben gediplomeerd masseuse. Ik ben in Thailand geboren en opgegroeid en op latere leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb na mijn afstuderen hier jarenlang in de zorg gewerkt. Ik heb dit altijd met veel liefde en plezier gedaan en heb er waardevolle ervaring opgedaan. Echter mijn wens om een eigen massagesalon te leiden heb ik altijd gekoesterd, en deze is nu eindelijk in vervulling gegaan. Mijn passie voor massage, het zorgen voor en het helpen van mensen is voor mij de ultieme combinatie. Elke dag haal ik enorm veel energie uit het contact met onze gasten. Het geeft enorm veel voldoening wanneer zij na een massage tevreden en dankbaar de deur uit gaan, en dat is mijn grootste drijfveer.

Wij bieden massages van hoge kwaliteit die voornamelijk zijn toegespitst op gezondheid en ontspanning. Uw wensen en uw behoeften staan bij ons centraal.

Wat zeggen onze gasten