Over La Sereen

Waarom La Sereen?

Antwoord op deze vraag krijgen wij dagelijks terug van onze gasten. Bij ons staat de aandacht voor u, uw lichaam en uw eventuele wensen en behoeften centraal. Soms hebben mensen een fysieke klacht zoals vastzittende spieren, spanning of stress. Wij besteden daar zoveel aandacht aan als nodig is en doen er alles aan om deze klachten te verminderen of verhelpen.

Onze Masseuse

Mijn naam is Chintana en ik ben gediplomeerd masseuse. Ik ben in Thailand geboren en opgegroeid en op latere leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd. Ik heb na mijn afstuderen hier jarenlang in de zorg gewerkt. Ik heb dit altijd met veel liefde en plezier gedaan en heb er waardevolle ervaring opgedaan. Echter mijn wens om een eigen massagesalon te leiden heb ik altijd gekoesterd, en deze is nu eindelijk in vervulling gegaan. Mijn passie voor massage, het zorgen voor en het helpen van mensen is voor mij de ultieme combinatie. Elke dag haal ik enorm veel energie uit het contact met onze gasten. Het geeft enorm veel voldoening wanneer zij na een massage tevreden en dankbaar de deur uit gaan, en dat is mijn grootste drijfveer.

Wij bieden massages van hoge kwaliteit die voornamelijk zijn toegespitst op gezondheid en ontspanning. Uw wensen en uw behoeften staan bij ons centraal.

Ons Team

La Sereen eigenaar

Chintana

Eigenaar

La Sereen Sue

Sue

Receptioniste | Manager

Iwona

MASSEUSE

Quioni

Receptioniste

P'Jack

Masseuse

Sarawut

Masseur

La Sereen Katinka

Kantika

MASSEUSE

Stéphanie

Masseuse

P'Duan

Masseuse

Wat onze klanten van ons vinden

Karim Homri
Google
Lees verder
Vorige week een massage geboekt en dat was fantastisch! Enorm veel aandacht voor de gast en alle knelpunten worden vakkundig aangepakt. Aanrader om hier je massage te boeken, je zult als een herboren persoon de salon verlaten.
Nisha de Koning
Facebook
Lees verder
Perfecte massage gehad afgelopen donderdag. Mijn man en ik gaan zeker terug komen. De dames wisten zelf de plekjes te vinden en op professionele manier te verhelpen! Dank jullie wel tot binnenkort
Dirk Aarden
Google
Lees verder
Zeer kundige, heerlijke massages voor een eerlijke prijs. Chintana en haar team weten er telkens een unieke ervaring van te maken
E. Olivier
Google
Lees verder
Zeer goede massages met veel kennis en respect top kwaliteit voor een goede prijs
Bach Yen Nguyen-Tasdan
Facebook
Lees verder
De massages bij LaSereen zijn zalig! Ik heb meerdere massages gehad in andere steden, geen zó goed als bij deze meiden van LaSereen. Ze zijn traditioneel, professioneel en hartelijk warm. Bergen op Zoom boft met LaSereen.
Previous
Next